onsdag den 30. januar 2013

"Riget fattes penge", sagde Henrik Dam Kristensen -

- da han skulle forklare hvorfor store anlægsarbejder sættes på stand-by.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-61398712:riget-fattes-penge-bygning-af-nye-motorveje-parkeres.html
Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) har lige nu svært ved at se, hvor pengene skal komme fra. Og for ikke at skabe urealistiske forventninger hos borgerne bliver der ikke lavet flere vurderinger af projekternes virkning på miljøet (VVM).

- Riget fattes penge, og Infrastrukturfonden er mere eller mindre tom.

Det var lige til Margrethe Vestager vred armen rundt på sine regeringspartnere, nu er der pludselig masser af penge. Politikerne har også besluttet at give 385 millioner kroner til blandt andet træning og uddannelse af de afghanske styrker. 
Skide være med at vores infrastruktur går i opløsning, bare regeringen kan få sendt millioner eller milliarder ned i et budløs hul i Afghanistan. 
Den tidligere regering fik tæsk for at sende soldater til Afghanistan, mange brave unge mænd har mistet livet for at gøre det beskidte arbejde, venstrefløjen og de Radikale aldrig selv vil røre ved. Det er nok lykkedes at  fjerne en del anti-vestlige terrorister, og da der (måske) er en smule fremgang har venstrefløjen pludselig en masse penge til rådighed, til velgørende formål.
Regeringen vil lægge afgift på sankebrænde, betaler Afrikanere også skat at de elefantlort de tørrer og bruger som brændsel i deres primitive bålsteder ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar