lørdag den 21. januar 2012

De Gyldne Løver holder afskedskoncert

sakset fra Vejle Amts Folkeblad

Sidste brøl fra De Gyldne Løver

VEJLE 18.01.2012 kl. 16:39 Af Erik Andresen
Sidste brøl fra De Gyldne Løver
De Gyldne Løver fra en tidligere koncert i Musikteatret i Vejle. 
Foto: MS


Det kan næsten ikke undgå at udvikle sig til en ønskekoncert, når De Gyldne Løver den 2. februar trisser ind på Vejle Musikteaters scene, rømmer sig og lægger an til afskedskoncert. For i salen vil der sidde fans som har hver deres favorit blandt gruppens omkring 200 sange.

Det er en karriere på 45 år, som tog sin spæde begyndelse tilbage i 1962 på værtshuset Den Gyldne Løve - heraf navnet. Og selv om fanskaren er ældet i samme takt som musikerne og har fulgt med hele vejen er der alligevel grænser selv for vendelboer.

- De mest skarpsindige og klartseende i det publikum, som ofte har været på samme alder som os, har jo kunnet konstatere, at en tredjedel af os allerede i længere tid har spillet siddende. Ryg og ben kan ganske enkelt ikke klare mere, siger de.

Afskedskoncerterne vil give publikum chance for indflydelse på sætlisten. Det sker, ved at man kan gå ind på gruppens website www.gyldneloever.dk/afsked og skrive hvilken sang man gerne vil skråle med på den 2. februar klokken 20.00.

Efter koncerten bliver der mulighed for at sikre sig en autograf og sige et sidste farvel til de gæve...
*****
45 år på scenen, med den særegne blanding af humor og små lumre vitser, ja så forstår jeg bedre at jeg selv er ved at blive hvidhåret og har svært ved at komme ud af sengen om morgenen, hvor tiden dog går.
Jeg har valgt et nummer ud fra deres repetoire om manden der opfandt øl
http://www.youtube.com/watch?v=3exnVm45wog&feature=related


Ingen kommentarer:

Send en kommentar