torsdag den 12. januar 2012

Rød regering vil gøre Danmark grønnere !

Det eneste grønne i Helle Thornings regering er de grønskollinger hun har udnævnt til ministre,
Ida Auken er en af de værste.

Danske landmænd har en samlet gæld på  380mia. kr.
Ida Auken vil lægge flere afgifter på Dansk landbrug, følgerne er at vores landmænd får endnu sværere
ved at konkurrere med udenlandske kolleger, det er fint nok vi skal passe på miljøet og grundvandet,
men det nytter ikke Ida Auken lukker danske landbrug samtidig med at udlandet bruger langt mere sprøjtegift end tilladt herhjemme.

I dag varsler Vestas fyring af 1300 medarbejdere, det er som en kæp i hjulet på Helle Thornings drøm
om flere grønne arbejdspladser.

"IDAs Klimaplan 2050 beskriver, hvordan Danmark i første halvdel af det 21. århundrede kan reducere udslippet af drivhusgasser med 90 procent.
Planen er samtidig en beskrivelse af, hvordan investeringer i teknologi og infrastruktur kan udvikle Danmark til et moderne samfund baseret på vedvarende energikilder og effektiv udnyttelse af alle tilgængelige ressourcer. Et samfund, hvor vækst i erhverv og velfærd kan ske i samspil med et bæredygtigt miljø.
Samfundsøkonomiske beregninger viser, at en omlægning af energiforsyningen vil medføre besparelser på 9 milliarder kr. allerede i år 2015. Herefter vil besparelserne stige frem til 2050, så de når op på 25 milliarder kr. årligt.
Offensive anbefalingerIDAs Klimaplan 2050 indeholder ni centrale anbefalinger, der skal føre frem til målet om 90 procents reduktion af udledningen af drivhusgasser.
Anbefalingerne er udtryk for en offensiv strategi, hvor samfundet via store investeringer omstiller og fremtidssikrer den danske energi- og infrastruktur. Planen er baseret på en række forskellige virkemidler med fokus på skærpede krav, innovation og markedsudvikling samt vidensopbygning."

*****

Hvis vi skal nå det mål beskrevet herover, skal vi sørge for at vores virksomheder ikke kvæles i afgifter
og rød bloks rovdrift på deres egenkapital.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar