torsdag den 5. januar 2012

Helle Thorning får dumpe-karakter

kilde: EB
citat:
Dumpet.
Sådan er meldingen fra en lang række danske topchefer til statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).
Flere end 750 af landets øverste chefer er således blevet bedt om at give deres vurdering af Thornings indsats som statsminister. Og her er dommen altså hård: På den nye karakterskala ender hun på gennemsnitskarakteren 1,7. Det kræver karakteren 2 at bestå.
Undersøgelsen, der er lavet af Greens Analyseinstitut for Børsen, viser desuden, at erhvervslederne absolut heller ikke er begejstrede for udenrigsminister, Villy Søvndal. SF-formanden får blot gennemsnitskarakteren 0,2.
Sværere at skabe vækst
Topcheferne dumper også den samlede regering. Indtil videre har den nemlig gjort det sværere for det kriseramte erhvervsliv at skabe vækst, lyder dommen fra adm. direktør i Dansk Erhverv, Jens Klarskov.
- Der kommer afgifter på varer, som er følsomme over for grænsehandel, der varsles nye energiafgifter, og de familieejede virksomheder har mærket skatteskruen.
- Så der er et billede i erhvervslivet af, at regeringen ikke tydeligt nok har markeret, at denne krise skal løses gennem vækst i virksomhederne, siger Jens Klarskov til Børsen.
citat slut

*****

Hans Erling Jensen, redaktør af eticha.dk 
 http://eticha.dk/news/fra-hitler-til-breivik/

Raseriet på nettet

I dag er der en vis irritation at spore derude på nettet! Jeg forstår det godt. ”De røde” vil ikke være med til at åbne  arkiverne for at få klarhed i om Ole Sohn er en helt almindelig socialistforbryder eller om han tillige er så fuld af løgn, så han ikke kan fortsætte som minister – noget som han ifølge min mening aldrig nogensinde skulle have været fra begyndelsen! Det lægger ”de røde” nu låget på for – alle pengene er nok brugt til at nedsætte den undersøgelseskommission, der skal undersøge om den tidligere ”blå” skatteminister passede sit job – eller var ude på at forfølge en modstander – ved at forsøge at finde ud af hvorvidt den måske kommende ”røde” statsminister havde fuppet og svindlet med selvangivelsen, eller måske endda fået hjælp til dette af en god gammel socialdemokratisk fagforeningsboss, som nu tilfældigvis er skattechef i netop denne ”røde” statsministers område!
Min holdning er: Vi kan ikke stole på de røde. De går ikke af, når de først sidder på taburetten, de indrømmer ingenting, de lyver og fortsætter løgnen således som deres idoler i fordums ”højtidsideologier” har lært dem, at de skal. Før eller siden giver modstanderne op, bare sørg for ikke at blive opdaget med noget, der er så farligt, at den almindelige misundelige pøbel ikke kan få det ned!

Forbandet af det røde slæng

Det røde slæng er født ud af den mest autoritære ideologi, verden nogensinde har skuet: Socialismen. Fra denne pestbyld stammede både Hitler og Stalin, Mao Che Dong og Pol Pot, Chauchesko og Bresnjev! Narcisistiske massemordere alle til hobe med teorien tilfælles om den overordnede stat, regeret af folket – sultens slavehær – repræsenteret via den selvbestaltede “führerskikkelse”.
Om de kaldte “führeren” rigskansler, formand, partisekretær eller “kære leder”, som det er for vane i Nordkorea i disse dage, er et fedt! Deres ubehag ved sandheden, moral og i øvrigt også ved almindelige mennesker, er det samme.
Om de kaldte deres ideologi Marxisme, kommunisme, nationalsocialisme, folkesocialisme og deres stater for “den demokratiske republik dit eller dat”, eller ”folkerepublik her eller der” har ingen betydning, hverken den gang eller nu! Disse nationers – eller ideologiers ledere var alle lige så komplet syge i hovedet som vor tids Anders Behring Breivik, de var bare heldigere, og i modsætning til Breivik kaldte de sig socialister. Folkets venner. Folkets ledere. Det er den eneste forskel. Breivik hadede socialister, men ellers havde han en opfattelse af sig selv, som den jeg lige har beskrevet. Hans manifest indeholdt ingenting om at konfiskere kapitalisternes formuer. Han havde ikke så meget at tilbyde, andet end ham selv, der skulle være leder af politi, regering og militær og sikkert også konge.
Er man socialist er det lettere. Historien har tydeligt vist, at når man lover ”folket” en masse, så har man pludseligt millioner af rygklappere og tilhængere blandt bærmen, der tror at deres “kære ledere” vil dele med sig af de “forbryderiske kapitalisters” værdier, når de usolidariske samfundsfjender er blevet hængt i lygtepælene, og de nye ”kære ledere” har konfiskeret de rige snylteres formuer.

Mere “kanaljesæk”

Men det er aldrig sket og kommer aldrig at ske. I “kanaljesækkens” rus ligger sandheden om, at når skidt kommer til ære, så ved det ikke, hvor det skal være! Det eneste disse nye moderne ”røde stormtropper”, nu klædt ud med slips og akademiske eksamenspapirer – ønsker er at opnå magt. Den uindskrænkede magt over folket, så de kan teorisere (bemærk stavemåden) deres stakkels ”folk” med dubiøse planer om velstand via folkearmeer eller at man skal frelse hele verden i en solidarisk orgasme, der skal sætte alle mennesker fri – din ven er min ven og så videre. Ingen må eje for meget, kun de styrende selvfølgelig! De har jo fortjent det. Så meget som de har ofret for at hjælpe!
Den superiore selvopfattelse, at de hver i sær er udset til at lede folket (skide være med hvilket folk, bare der er et folk, der er rede), er noget de alle har til fælles – troen på, at verden ikke kan eksistere uden dem er total, dette gør dem perfekte og giver dem ret til med alle midler – inklusive røven og plyndren, med eller uden anvendelse af vold – at overtage og bevare magten!
Enhedslistens principprogram beskriver nøjagtigt dette fænomen!
Det kom nu! Politikonauseaen. Det er for kvalmende!  Tak for kaffe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar