søndag den 1. januar 2012

Det siger Ekstra Bladet, så det må alle tro !!!


Den lille gren af islam er ikke repræsentativ, og den bliver kvalt af den store masse der IKKE ønsker at indordne sig og blive en del af vores samfund med de frihedsværdier vi står for.
*****

indlæg i uriasposten:
citat:
‘Muslimer’ fjernede frivilligt nytårsskrald i København, skrev Ekstra Bladet…
Når der sættes ild til containere og biler i islamiserede ghettoer, så er problemet ‘unge ballademagere’. Ekstra Bladet har i dag en succeshistorie om ‘muslimer’ der fjerner nytårsskrald i København. Det fortælles ikke, at de integrationsvenlige muslimer tilhører ahmediyya-sekten, der betragtes som kættere indenfor Islam, og derfor forfølges i islamiske lande.
Blandt stridspunkterne er opfattelsen af Muhammed, men også ahmediyyaernes modstand mod militant jihad og sektens accept af religionsfrihed. Fra Muslimer fjerner nytårsskrald i København.
“Godt 35 unge fra Nusrat Djahan Moskeen i Hvidovre kom nemlig helt frivilligt kommunen til undsætning på Københavns Rådhusplads, da klokken slog 8.45.
- Vores religion lærer os, at vi skal elske vores land. Og hvis vi elsker vores land, så skal vi holde det rent, siger Muhammad Zakaria Khan, der er formand for moskeen.
- Desuden er renlighed en del af vores tro. Visse tekster siger, at halvdelen af vores tro er renlighed. Så derfor sendte jeg 35 medlemmer af vores menighed ud i byen for at gøre rent, siger han. Moskeens formand aftalte med kommunen at hjælpe til omkring Rådhuspladsen – men de unge nåede også at komme rundt i flere andre dele af byen.
- Vores tro og religion islam lærer os, at vi skal respektere og være loyale over for det land, vi bor i. Så her i vores moske gør vi vores bedste for at være loyale over for den danske regering og over for Danmark, siger Muhammad Zakaria Khan.”
Oploadet Kl. 15:20 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar