søndag den 29. januar 2012

Hvorfor snakker Özlem Cekic ikke om fattigdom i muslimske lande ?

http://da.wikipedia.org/wiki/Verdens_landes_BNP_pr._indbygger
Ifølge oversigten rangerer Danmark på en 21. plads, Özlem Cekic' hjemland Tyrkiet findes som nr 73

**********


Human rights: Turkey has highest conviction rate in EU court

27 January, 13:51
(ANSAmed) - ANKARA, JANUARY 27 - Turkey was the county with the highest number of European Court of Human Rights (ECHR) convictions in 2011, the third year in a row as Today's Zaman reports. ECHR head Nicolas Bratza said at a press briefing on Thursday that Turkey topped the list of countries that violated the European Convention on Human Rights (ECHR) with 159 cases.

Russia followed Turkey with 121 cases and Ukraine with 105.

According to Bratza, Greece (69), Romania (58) and Poland (54) all violated at least one article of the convention. Council of Europe Secretary-General Thorbjorn Jagland recently said during a meeting that there are currently 16,000 ongoing cases against Turkey, making it the country against which the second-highest number of cases have been filed. The Turkish government claims it has made substantial progress in improving the human rights situation in the country. Justice Minister Sedat Ergin recently said in a conference that a series of reforms had been adopted to prevent human rights violations in the past few years, adding that similar legal amendments will continue to improve the situation. In its 2010 report, the Strasbourg-based court again listed Turkey as the country most often found to be in violation of the convention. The highest number of judgments finding at least one violation of the ECHR concern cases from Turkey (228), followed by Russia (204), Romania (135), Ukraine (107) and Poland (87). In 2009, Turkey also topped the list in terms of violations of ECHR articles. The ECHR, drafted in 1950, places Turkey under the jurisdiction of the ECtHR. In 1987, Turkey accepted the right of individuals to file applications with the ECtHR to apply individually to the ECtHR and in 1990 recognized the compulsory jurisdiction of the court. However, Turkey has still not ratified some of the protocols of the convention despite having signed them. (ANSAmed).

*****

en rejsebeskrivelse fra Tyrkiet, det er ikke de forhold charterturister oplever på stranden ved Alanya.
http://www.freelance-danmark.dk/tyrkiet.html

*****

http://politiken.dk/udland/ECE6304/tyrkiet-doemt-for-brud-paa-menneskerettigheder/

*****

http://www.folkedrab.dk/sw50424.asp?usepf=true
"Triumviratet" – mændene bag det armenske folkedrab

Beslutningen om at udrydde armenierne blev taget på højeste plan i Osmannerriget af det regerende parti, ”Komiteen for Enhed og Fremskridt”, også kaldet ”ungtyrkerne”. Efter den nationalistiske og fremmedfjendske del af partiet tog magten ved et voldeligt kup i 1913, blev målet at skabe et Tyrkiet udelukkende for muslimske, tyrkisktalende tyrkere og udvide det tyrkiske territorium gennem erobring af russiske landområder mod øst, der var beboet af tyrkiske og/eller muslimske folkeslag. 


1. Verdenskrig og folkedrabet på armenierneDa 1. Verdenskrig brød ud i august 1914 blev det af ungtyrkerne set som en chance for at erobre land fra Rusland. Og da de områder i Tyrkiet, der stødte op til den russiske grænse (det oprindelige Armenien) i høj grad var beboet af armeniere, som man mistænkte for at ville støtte den russiske hær blev det besluttet at ”skaffe sig af med” armenierne gennem deportationer og massakrer. Op mod 1.5 millioner armenske mænd, kvinder og børn blev skudt, voldtaget, hugget ned, sultet ihjel, fordrevet, bortført eller tvangsislamiserede, på trods af at de med få undtagelser var fredelige, forsvarsløse osmanniske borgere.
Mehmet Talaat Pasha
Mehmet Talaat Pasha
De øverste ansvarlige for Osmannerriget under 1. Verdenskrig, og dermed for folkedrabet, var det såkaldte ”triumvirat” (”tremandsregering”), der bestod af diktatorerne Mehmet Talaat Pasha, Ismail Enver Pasha, og Ahmed Djemal Pasha, der tilsammen kontrollerede politi, hær og flåde.

*****

"Tyrkiet

Tyrkiet oprettedes det stærkt højreorienterede Nationalistiske Aktionsparti (MHP) i 1960'erne. Dets militære gren blev kaldt de Grå Ulve og fungerede som dødspatrulje med venstrefløjsaktivister som skydeskiver. Frem til militærkuppet i Tyrkiet i 1980 og i tiden herefter var Ulvene særdeles aktive. MHP blev officielt forbudt ligesom de øvrige politiske partier efter kuppet, men et efterfølgerparti, MCP blev dannet i 1983, og i 1992 skiftede det atter navn til MHP.
De Grå Ulve eksisterer fortsat, og er aktive både i og udenfor Tyrkiet. Mehmet Ali Agca, der skød og sårede paven i 1981 var tidligere medlem af de Grå Ulve. "

*****


*****

kilde: hanserlingjensen TV2 blog
"

Søndag, 29. november 2009 kl. 22:00 / dovenskabdumhedidioterislamjihad,muslimerreligionytringsfrihed

Hvorfor muslimer hører til verdens fattigste....

38 kommentarer | Rapportér/anmeld | Send til en ven

"Vi er et folk, som ikke arbejder"

Imam forklarer åbenhjertigt, hvorfor muslimer hører til verdens fattigste

De muslimske indbyggere i det sydlige Thailand føler sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er landets fattigste.
De muslimske indbyggere i det vestlige Kina føler sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er landets fattigste.
De muslimske indbyggere i det sydlige Filippinerne føler sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er landets fattigste.
De muslimske indbyggere i Serbiens sydlige provins Kosovo følte sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er Serbiens fattigste. (Nu har de med USA's hjælp løsrevet sig fra Serbien, men det er de ikke blevet rigere af).
Albanien, som er det land i Europa, der har den største muslimske befolkningsandel, er samtidig Europas fattigste.
Indien blev i 1947 delt i en muslimsk del (Pakistan og Bangla Desh) og en hinduistiske del (Indien). I dag er den muslimske del samtidig den fattigste del.
I Europa inklusive Danmark er de områder, muslimske indvandrere har slået sig ned i, landenes fattigste.
Hvordan kan det være, at muslimer altid befinder sig i verdens fattigste egne?
Hvordan kan det være, at et land som Saudi Arabien, som rummer enorme olierigdomme, befinder sig helt nede på en 43. plads målt på bruttonationalprodukt per indbygger? (CIA Factbook)
Det giver en arabisk imam en præcis forklaring på i en fredagsprædiken, som kan ses i tekstet udgave på YouTube:http://www.youtube.com/watch?v=TJ73cfT8Ljk
Hans prædiken bringes nedenfor i dansk oversættelse.
Vi bruger tog og fly, men de er ikke vore tog eller fly. Vesterlændingene fremstiller dem og eksporterer dem til os. Det er sandt nok, vi kan købe de mest fantastiske ting i verden, til vore hjem og til os selv. Vort folk kan købe de mest luksuriøse biler, Rolls-Royce, eller Mercedes 500 eller 700 - med alle former for luksus. Vi ejer dem, men vi fremstiller dem ikke. Vi fremstiller ikke så meget som en enkelt skrue i nogen af disse biler. Andre gør det for os.
Indkomsten i hele den arabiske verden inklusive de olieproducerende lande når ikke op på niveau med et europæisk land som f.eks. Spanien - for slet ikke at nævne lande som Tyskland, Frankrig, England eller Italien. Bare Spanien, som ligger i bunden blandt de industrialiserede europæiske lande, - ikke et eneste arabisk land når op på højde med Spanien. Hvordan kan det være?
Fordi vi ikke arbejder. Og hvis vi arbejder, så gør vi det ikke professionelt.
I et arabisk land blev der lavet en undersøgelse af, hvor lang tid den gennemsnitlige offentligt ansatte bruger på at arbejde. Gennemsnittet var 27 minutter per dag.
27 minutter. Resten af dagen drikker han kaffe eller læser avis eller går ærinder her og der. Kun ganske få mennesker arbejder. Resten gør ikke.
I midten af 1970'erne var jeg i Tyskland. Vi ankom om morgenen. Jeg spurgte den mand, som kørte mig fra lufthavnen, hvordan det kunne være, at gaderne var tomme. Hvordan kunne det være, at der ikke var masser af mennesker i gaderne, som der er i vore lande?
Han svarede: folk er på arbejde. Efter kl. 7 om aftenen kørte han mig til hotellet, og jeg så, at gaderne var tomme. Jeg spurgte: hvad foregår der? Gaderne er tomme igen!
Han svarede, at nu er folk kommet hjem fra arbejde. Nu er de trætte, så nu ønsker de kun at spise deres aftensmad og se tv-nyhederne. Og så går de i seng.
For tidligt næste morgen skal de op og arbejde hårdt igen.
De pendler i mere end en time frem og tilbage fra arbejde. Bortset fra en times frokostpause, arbejder de hele tiden.
Vi er et folk, som ikke arbejder. Hvordan skal vi kunne udvikle os, hvis vi ikke arbejder? Og når vi endelig arbejder, gør vi det ikke professionelt. Vi bliver ved med at sige: tag det roligt, senere, senere. Islam lærer os, at vi skal gøre tingene professionelt. At gøre tingene professionelt er en religiøs pligt. Profeten sagde, at Allah gav os besked på at beskæftige os med alt. Han gav os besked på at være nøjagtige og professionelle. Alt skal gøres professionelt. Hvis du dræber, så gør det professionelt, og hvis du slagter, så gør det med dygtighed. Selv når man dræber, skal man gøre det ordentligt.
Desværre beskæftiger vi os hverken med militær eller civil produktion. Vi importerer alt, fra nåle til raketter. Sådan er det hos os. Vi har indtil nu ikke fremstillet en eneste motor i vore arabiske lande. Vi samler dele, men har ingen rigtig fremstillingsvirksomhed. Indien har fremstillet en bil og endda en flyvemaskine. Vi går stadig rundt i ring. Som en okse, der trækker en kværn eller et vandhjul, indtil den er tilbage, hvor den startede.
Hvordan er det kommet dertil, at den zionistiske bande overgår os, selvom de er så få? De har overgået os i kraft af viden, i kraft af teknologi, og i kraft af styrke. Den har overgået os i kraft af arbejde. Vi kunne se ørkenen foran os, men vi gjorde ikke noget ved den. Men da de overtog den, skabte de ørkenen om til en grøn oase.
Hvordan skal en nation, som ikke arbejder, kunne udvikle sig?!
******
Det må være på tide Özlem Cekic bestiller en enkeltbillet hjem til Tyrkiet. Der ligger store udfordringer i at få landet ud af fattigdom og massive brud på menneskerettighederne, sådan som tilfældet er i resten af den muslimske verden.

3 kommentarer:

  1. Karsten ...

    Hvis trunten nævnte de fattige dernede, skulle hun så nærmest indrømme at de "fattige" Danskere nærmest ville være at betragte som MILLIONÆRER ... DERFOR nævner hun dem ikke med et ord !

    Have a nice day :-)

    SvarSlet
  2. PS: Muslimer GIDER ikke ... de vil have alt forærende ... Danmarks RØDE forærer dem gerne dine og mine penge, DERFOR søger venstrefløjen så mange "sydlandske" indført i den Danske husholdning med lynhurtig statsborgerskab og dertilhørende stemmeret til sørgelig følge for den oprindelige Danske befolkning - "What the fuck ... om lidt er Danmark ikke Dansk - det er ligemeget, bare de røde har magten" - KLAMT men SANDT :0(

    SvarSlet
  3. kenny
    det var det jeg skrev i et andet indlæg, vi bliver fremmede i eget land

    SvarSlet