tirsdag den 17. januar 2012

Man skal høre meget fra de røde, men -

Rasmus Helveg Petersen fra de Radikal slår alt og alle

ikke nok med at de Radikale impoterer kriminelle bekvemmelighedsflygninge og religiøse tosser,
de tror dælme også de kan bestemme hvem der må drive virksomhed i Danmark.

Senest har yngste generation af fam. Helveg Petersen lagt sig ud med en de helt store danske eksportvirksomheder, FLSmidt, som han mener ikke har nogen fremtid i Danmark, ja han opfordrer nærmest
til lukning af virksomheden.

Helle Thorning Smidt går i rette med Rasmus Helveg, men her spiller hun igen falsk, da det ikke er længe siden hun selv besøgte fabrikken for at retfærdiggøre rød bloks NOx-afgift,

Jeg håber vælgerne tænker sig ekstra godt om ved næste valg, men mange er nok så dumme at sætte deres
kryds ved en grønskolling som Rasmus Helveg Petersen der ikke har en kæft forstand på hvad der foregår
ude i samfundet, familien Helveg Petersen fungerer vist som en lukket sekt, der lukker al sund fornuft ude.


Thorning banker R-ordfører på plads

12:15 Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) går nu skarpt i rette med De Radikales energiordfører Rasmus Helveg Pedersen. Ifølge statsministeren skal Danmark fortsat huse industrivirksomheder som cementproducenten Aalborg Portland, som De Radikale ellers er klar til at lukke.

"Det er bestemt ikke regeringens holdning. Regeringen mener, at Danmark fortsat skal være et produktionsland. For vi er overbeviste om, at hvis også skal være et innovationsland, så har vi gavn af produktionen," sagde Helle Thorning-Schmidt på sit ugentlige pressemøde.

R: Portland er uinteressant


Reaktionen fra statsministeren kommer efter at De Radikales energiordfører, Rasmus Helveg Pedersen, har sagt til Nordjyske, at man er villig til at ofre arbejdspladserne hos Aalborg Portland for at få en grøn energiaftale.

"Aalborg Portland har haft meget høj stemmeføring, men er i denne sammenhæng uinteressante. Det handler om fremtidens arbejdspladser, og det er ikke Aalborg Portland, der under nogen omstændigheder skal udfylde den rolle," siger Rasmus Helveg Pedersen til Nordjyske.

Han tilføjer, at en grøn energiaftale kan skabe mange flere arbejdspladser end dem, man taber i tunge industrivirksomheder, der har vanskeligheder med at fortsætte deres produktion i Danmark på grund af det høje afgiftsniveau.

"Hele verden efterspørger energieffektive løsninger, og der vil være så mange arbejdspladser - mange flere end der vil være i Aalborg Portland," siger Rasmus Helveg Petersen.

Thorning: Verdens dygtigste specialarbejdere

Men statsministeren er altså uenig med den radikale ordfører og understreger, at der skal være plads til industriproduktion i Danmark.

"Vi har nogle af verdens dygtigste håndværkere og specialarbejdere, og man kan være helt sikker på, at regeringen ønsker at bevare produktionsarbejdspladserne" siger Helle Thorning-Schmidt,



Ingen kommentarer:

Send en kommentar