fredag den 20. januar 2012

Venstrefløjen frygter demonstration !!!

http://www.tv2oj.dk/artikel/98795:Aarhus--Venstrefloejen-frygter-demo
Sarah Victoria Brun siger: "Men vi vil til enhver tid komme med det budskab at vi skal have en mangfoldig by"

Antiracistisk netværk vil med andre ord bestemme hvad mangfoldighed er, og hvem det danske samfund
skal kunne rumme.
Så vidt jeg kan se mener hun islam er OK, hvorimod de der demonstrerer mod islam er en trussel
og vedkommende skal fjernes.

Når man hedder Thomas Duch og er medlem af antiracistisk netværk skal Anders Fogh Rasmussen ikke være med i det mangfoldige Danmark.


Thomas Duch
Antiracistisk Netværk (ARN)

Dømt to måneders betinget ubetinget fængsel for trusler mod statministeren. 

Den 18-årige sendte en mail til Venstres hovedkontor med teksten 'Fogh er død inden der fra dags dato er gået ni dage. Nej til krig i Århus'. Truslen har således karakter af et angreb mod den demokratiske 
samfundsorden.Dødstrusler

5 kommentarer:

  1. Enhedslistens hykleri
    I januar 2007 deltog nogle medlemmer af det løse netværk omkring hjemmesiden “Dansk Front” i en demonstration i København, afholdt af Venstres Ungdom. Demonstrationen blev angrebet af Antifascistisk Aktion med sten- og flaskekast. Hvad gjorde Enhedslisten? Man krævede Venstres formand, statsminister Anders Fogh Rasmussen, til rengskab fordi VU efterfølgende pointerede, at “Dansk Front”-folkene havde “opført sig ordentligt hele aftenen”.

    Taktikken er typisk for AFAs gamle samarbejdspartner på Christiansborg. Officielt tager man afstand fra vold og beskriver sig som et fredeligt parti. Men for Enhedslisten skal debatten om politisk vold kun handle om vold fra højre. Når talen falder på venstrefløjens (mere omfattende) vold, så snakker partiet om noget andet. Debat om vold fra egne rækker skal kvæles i fødslen, ligesom partiet nødigt taler åbent om sit tætte samarbejde med en voldelig undergrundsorganisation.

    I dag undersøger man muligheden af at forbyde den muslimske organisation Hizb ut-Tahrir (der iøvrigt tæller en af AFAs tidligere topfolk blandt sine medlemmer). I den forbindelse kunne Folketinget vel også rette lyset mod Antifascistisk Aktion, der som en erklæret voldelige organisation synes en endnu mere oplagt forbuds-kandidat. Men desværre synes AFA i det store og hele at være ukendt for de fleste folketingsmedlemmer udenfor Enhedslisten. I hvert fald har man til dags dato ikke set partiets nære forbindelse til den erklæret voldelige organisation behandlet på Christiansborg. Et par få velvalgte spørgsmål i folketingssalen skulle ellers være nok til at udstille Enhedslistens næste groteske hykleri omkring politisk vold.

    SvarSlet
  2. http://blog.balder.org/?p=1275
    Ekstra Bladet: Var medlem af SUF op til ca. 22 september 2011


    Johanne Schmidt-Nielsen - SUF 2001
    (Video nederst) Allerede for ti år siden brugte venstreekstremisterne Johanne Schmidt-Nielsens uskyldige englefjæs som ansigt udadtil, mens de maskerede voldsbøller holdt sig i baggrunden.

    Enhedslistens leder Johanne Schmidt-Nielsen, der som nogle danske aviser har afsløret, er tidligere medlem af Enhedslistens uofficielle og ved adskillige lejligheder voldelige ungdomsorganisation SUF (Socialistisk UngdomsFront - hvoraf to medlemmer p.t. anklaget for brandstiftelse og terror), tæt forbundet med andre ekstreme og erklærede voldsparate organisationer som FAF, TRAB og AFA, var med til at undertrykke mine og andre demonstranters menneskerettigheder under en demonstration i Odense lørdag den 18. august 2001.

    Efter den voldelige og hadske modtagelse de første demonstrationer mod de fremmedes massevoldtægter fik fra SUF og de andre beslægtede og tæt allierede venstreekstremistiske voldorganisationer, holdt de mange almindelige mennesker, som den gang medbragte vovser og børn i klapvogne, i den naive og fejlagtige tro at man i Danmark frit kunne tilkendegive sin mening ved at deltage i en lovlig anmeldt demonstration, forståeligt nok op med at deltage i flere arrangementer.



    Ekstra Bladet 28 september: Johanne Schmidt-Nielsen dropper revolutionære unge.

    Johanne Schmidt-Nielsen kapper forbindelsen til de revolutionære unge socialister i Socialistisk Ungdomsfront, SUF.

    Enhedslistens frontfigur og stemmesluger var indtil sidste uge medlem af SUF, men hun bekræfter over for Ekstra Bladet, at hun har meldt sig ud. - Det er helt korrekt, at jeg har meldt mig ud af SUF, siger hun. Enhedslisten har en samarbejdsaftale med SUF og opfordrer sine unge medlemmer til at være aktive i SUF. Mere | Arne Notkin forlader DR! | Notkin

    Den røde pøbel havde nået sit mål. Ved trusler, intimidering og direkte vold, sørgede den for at det brede publikum ikke længere turde tilkendegive sin mening ved offentlige arrangementer. Se 'Lottes' udtalelser længere nede, der dokumenterer hensigten med den politiske vold.

    SvarSlet
  3. I den Græske mytologi har man "sirener" der fremstilles som smukke kvinder der synger så søfolk glemmer tid og sted, og derved lider skibbrud på skærene.

    Jeg betragter Johanne Smidt Nielsen som en blond smuk sirene, der lokker
    dumme og naive vælgere ind i venstrefløjens dødbringende skær. Enhver ved sine fulde fem kan ikke stemme på et parti hvis førstedame har tæt kontakt til voldelige grupper på den yderste venstrefløj.

    Enhedslisten forsøger at holde lav profil i Folketinget, bag kulisserne
    er de involveret i grupper som bruger politisk vold, og det ved Sarah Victoria Brun, hun kan ikke lyve sig fra at venstrefløjen står for de fleste voldelige angreb på politiske modstandere.

    SvarSlet
  4. kilde: junikredsen 27. november 2010
    Mikkel Kvarning


    Torsdag den 25. november blev to gadekrigere fra Antiracistisk Netværk, Philip Long Agerskov og Mikkel Kvarning (tidl. Kvist), dømt for vold ved retten i Århus.

    Mulatten Mikkel Kvarning blev yderligere dømt seks dagbøder af 200 kroner.

    De to voldsmænd mødte op i Århus Byret flankeret af venner fra det voldsautonome miljø, der forsøgte at provokere til slagsmål i et tilstødende lokale. ”På et tidspunkt greb en af retssagens to forsvarere Hans Fibiger Hansen ind og fik nogle af sin klients bekendte til at gå ind i retssalen”, kunne Jyllandsposten senere berette.



    Philip Long Agerskov
    I forbindelse med urolighederne under klimatopmødet i København, blev Philip Agerskov i december 2009 præventivt anholdt. Han har tillige søgt omgang med Anima, en rabiat ”dyrerettighedsgruppe” stiftet af den dømte brandstifter Jan Mølskov Justesen, der i dag kalder sig Jan Sorgenfrei.

    Philip Agerskov, en kendt butikstyv, er tidligere dømt for vold. Så sent som i september blev han dømt to måneders fængsel for rå vold mod en ung, gravid kvinde, som han overfaldt februar i år.

    Efter overfaldet i april på Daniel Carlsen flygtede de to venstreorienterede voldsmænd fra Århus. Philip Long Agerskov blev hurtigt fanget på Sjælland og skal stadig færdes i byen. Mikkel Kvarning, derimod, skal have søgt permanent tilflugt i Vejle. Også han er en gammel kending af politiet.

    Såvel Philip Agerskov som Mikkel Kvarning tilhører da også slænget omkring den berygtede Lasse Poelman. Gruppen kalder sig ’Århus Antifa’ og opererer som uofficielt tæskehold for Antiracistisk Netværk, stiftet og drevet af Enhedslisten.

    Opdatering 29/11: Danmarks Nationasocialistiske Bevægelse (DNSB) oplyser på deres hjemmeside, at Mikkel Malik Kaddour Kvarning kun blev dømt for hærværk. Om Philip Long Agerskov skriver partiet bl.a., at han har “en længere psykiatrisk journal og en ligeså lang og åplettet straffeattest”. Ifølge DNSB hævdede Agerskov i retten, at han ikke længere var politisk aktiv, men forlod alligevel retten i selskab med Mikkel Kvarning og Lasse Poelman. Videre ifølge DNSB, så bor Kvarning i dag ikke i Vejle, sådan som Junikredsen først oplyste, men i Horsens.

    SvarSlet
  5. http://junikredsen.wordpress.com/2009/08/28/lasse-poelman-i-ny-voldssag/

    SvarSlet