søndag den 15. januar 2012

Thor Möger i mission impossible

Han er kun 26 år. Og han fik kun 684 personlige stemmer, da han stillede op til Folketinget. Dermed blev han 3. suppleant for Københavns Omegn efter Holger K. Nielsen, Bilal Inekci og Pernille Frahm.
Ingen vil ud med, hvor skatter og afgifter kan øges for at finde pengene. Men i Skatteministeriet er de pinligt bevidste om, at berørte borgere og interesseorganisationer vil blive rasende.

*****
En række ejendomsmatadorer kan have skjult værdier før krak, og dem vil Skat nu finde. S frygter, at det går ud over andre kontrolopgaver. Skats forøgede indsats mod ejendomsmatadorer mulige økonomiske kriminalitet får Socialdemokraterne til at forstærke kritikken af planerne om at spare flere hundrede stillinger hos de statslige skattemyndigheder.

I flere tilfælde er der tegn på urent trav forud for de mange ejendomskrak, og det har fået Skat til at afsætte endnu flere ressourcer til området. Nu arbejder 40 med ejendomssagerne, flere er på vej. Og det vækker bekymring hos Nick Hækkerup, S-skatteordfører.

- Det er fint at tage et område ud og afsætte nogle flere ressourcer der. Problemer er, at vi befinder os i en underskudssituation, hvor der er for få ressourcer. Så de ressourcer, der sættes ind, skal tages et andet sted fra - så der bliver manglen endnu større. I forvejen sejler inddrivelsen af restancer og told, og ligningen lever slet ikke op til almindelige standarder. Der skal tilføres Skat ekstra ressourcer, siger Nick Hækkerup.

Han vil rejse problematikken over for skatteminister Kristian Jensen (V), der 19. november skal i samråd i Folketingets Skatteudvalg om netop ressourcesituationen i Skat. 

*****
Der skal tilføres SKAT ekstra ressourcer sagde S da de var i opposition 
nu fik vi en rød regering og de planlægger at sløjfe 800 medarbejdere i SKAT. 
Det er endnu et løftebrud, og vil give kronede dage for sort arbejde og svindel i indvandrerkiosker.


Jeg fatter ikke hvad de har gang i





Ingen kommentarer:

Send en kommentar