fredag den 20. januar 2012

Varetægtsfængslet for trusler

En aktiv kommentator på bloggen Uriasposten ved navn "Tim" er tilsyneladende varetægtsfængslet
for trusler mod Anna Mee Allerslev.

sagen er belyst på Uriasposten :
"‘Tim’ varetægtsfængslet i 13 dage for trusler mod integrationsborgmester Anna Mee Allerslev
Gennem det seneste år har en kommentator ved navn ‘Tim’ skrevet mere end 1000 kommentarer her på siden. Særligt de første var af en sådan karakter, at jeg overvejede hvorvidt han var agent provocateur. Lidt for påtaget, lidt for manisk, og adskillige gange har jeg måtte bede ham skrue ned for aktivitetsniveauet og holde igen med slet skjulte trusler.
Torsdag den 19. januar var første dag i år, hvor ‘Tim Johan’ ikke kommenterede på Uriasposten. Forklaringen kan man læse i Ekstra Bladet – Du bliver gennemsmadret en dag, fucking kælling.
“‘Jeg hører nogen snakke om, at du skal have et pistolskud i begge ben’, og ‘Du bliver gennemsmadret en dag fucking kælling’.
Sådan lød to af de ubehagelige trusler, som en 27-årig mand er sigtet for at have fremsat mod Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Anna Mee Allerslev (R). Det skete under det falske youtube-profilnavn BirgerHansen1970…
I dag blev den 27-årige mand varetægtsfængslet i 13 dage i Dommervagten i København. Han nægtede sig skyldig i trusler mod embedsmand i funktion, men erkendte trusler på livet… Manden er tidligere studerende på CBS, men stoppede i 2010. …
Manden er også sigtet for den 21. november 2011 at have skrevet indlæg på fpn.dk under dæknavnet ‘Kristian Vesterager’, at ‘disse er terrormål i Danmark !: ‘De Radikale. Margrethe Vestager, Anna Mee Allerslev, Zenia Stampe, Marianne Jelved. RUC: Gabi Schmidt. KU: Jørgen Bæk Simonsen, Jørgen S. Nielsen. Dansk Flygtningehjælp: Hans Gammeltoft-Hansen. Institutioner: DR, KU, RUC og Politiken’.”
‘Tims fjendeliste’ er set tidligere her på siden, og det skulle ret beset ikke være nødvendigt med dokumentation – den fængslede er ‘Tim Johan’, født 1984.
Oploadet Kl. 08:20 af Kim Møller — Direkte link — 19 kommentarer"

*****
Jeg har læst en del af "Tim",s kommentarer, og de mangler som regel ikke krydderi. Jeg ved ikke om denne "Tim" har onde hensigter, at han kan gøre tanker til handling, det vi må se på er, hvilke skader hans navngivne modstandere påfører Danmark. 
Mange af vores politikere trækker os bevidst ind i et multikulturelt samfund, ønsker flertallet af befolkningen det ? 
ønsker vi at vores nye medborgere opretter sharia-zoner hvor dansk lov og ret og levevis er sat ud af kraft ?
Hvor langt rækker vores tolerance overfor en elite der hensynsløst ændrer radikalt på velfærdssamfundet ?
Jeg regner ikke med Anna Mee Allerslev går ud og smadrer nogen i bogstaveligste forstand, men fakta er at hendes og de Radikales planer for Danmark vil få uhyggelige konsekvenser, de truer ikke direkte nogen med vold men kan man forestille sig Anna Mee Allerslev varetægtsfængslet med henvisning til at hun er til fare for rigets sikkerhed ?
Hvornår lukker den multikulturelle elite danske blogs, sådan som Iran indskrænker befolkningens adgang til internettet ? 
Skal vi alle varetægtsfængsles for at protestere mod den udvikling der er igang i Danmark, ender vi som i Egypten hvor frihedsbevægelser blev mødt med svært bevæbnet millitær ?
Hvad blev der af det Arabiske forår ?, noget tyder på islamister udbygger deres magt efter det der skulle forestille et frit demokratisk valg 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar